Grønkål salat
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Tid ialt
 
En frisk grønkål salat som gør sig lækkert til fisk - f.eks. som fyld i en fiskeburger. Du kan selv tilføje andre ting til salaten, men jeg kan godt lide den i denne simple udgave. Jeg bruger æble, selv om det kun er liberal LCHF.
Forfatter:
Opskrift type: salat
Ingredienser
  • 10-12 blade grønkål (eller ca 200g groft skåret grønkål)
  • 2 spsk Creme Fraiche 38% (eller med mindre fedt hvis man ikke er LCHFer)
  • 1 dl fløde
  • 1 æble
  • ½ citron (saften)
  • salt
  • friskkværnet peber
Fremgangsmåde
  1. Skyl grønkål grundigt i iskoldt vand og snit det groft
  2. Snit æblet i tynde skiver ( skær først i både, fjern kernehus og snit så disse i skiver)
  3. Bland creme fraice, fløde, salt og rigeligt friskkværnet peber.
  4. Bland grønkålen+ æbler i fraiche/fløde blandingen og tilsæt citronsaften. Rør godt rundt indtil alle blade er godt dækket af dressing - citronsaften vil få fløde til at tykne lidt så det sidder bedre fast efter et par minutter.
Recipe by Grill & Kokkerier at https://grillkokkerier.dk/2014/11/14/lchf-fiskeburgeren-fastfood-paa-den-fede-maade/