Konkurrence: Vind billetter til Food Festival

19

Konkurrence: Vind billetter til Food Festival

Logo blå (PNG)

En folkeevent for mad-elskere

Den 4-6. September (ja næste weekend) bliver der afholdt den årlige Food Festival på Tangkrogen i Århus og foodies fra hele landet mødes for at smage på lækre sager og snakke mad.

Food Festival kalder sig selv en innovativ folkeevent med besøg af nogen af de mest betydningsfulde avlere, producenter og kokke i Norden. I 2014 var festivallen en stor success med over 30.000 besøgende over de 3 dage og der blev langet tonsvis af lækre smagsprøver ud. De forventer af festivallen bliver en endnu større succes i år, så er man mad interesseret, ja så er det altså stedet at være i den kommende weekend.

Vind billetter

Jeg har fået lov at udlove et sæt billetter (2stk) til en heldig vinder her på bloggen. Det er ganske let at deltage, for alt du skal gøre er, at skrive en kommentar herunder, hvor du fortæller hvilken ret du gerne så jeg prøvede krafter med her på bloggen næste gang. Det kan være noget simpelt og det kan være noget vildt og avanceret – du vælger hvad du synes det skal være.

Skriv det i en kommentar og så trækker jeg vinderen på Torsdag d. 3. september kl 19. Vinderen vil få direkte besked pr mail umiddelbart efter (og jeg vil også annoncere det på min facebook side).

Herunder kan du se et par billeder fra festivallen sidste år (copyright food festival):

SONY DSC

Food Festival 2014 - 5. sep. - Traktementet - Landbrug & Fødevarer - Foto Mai Mortensen - FF1504-002 Food Festival 2014 - 7. sep. - Hotdog DM - Foto Claes bech Poulsen - FF3017

Kommentarer

 • rogibirk

  Written on 1. september 2015

  Da jeg aldrig har været til et food festival uden at skulle deltage i DM i grill 😉 har vi besluttet at tage afsted om søndagen, af den årsag at det er der DM i Hotdogs afholdes.. Så jeg vil da gerne se dit bud på den perfekte hotdog 🙂

  Svar
  • Kim Schulz

   Written on 2. september 2015

   DM i Hotdog er en sjov event (deltog selv i det for nogle år siden). Husk rigeligt med kontanter så du kan smage alle de mange hotdogs (så vil jeg gå i tænkeboks omkring hvad der kan være den perfekte hotdog imens)

   Svar
 • Robert klujeff

  Written on 1. september 2015

  Jeg skal prøve kræfter med denne opskrift igen: Blueberry-Stout Ribs ala Grillkokkerier, sidste gang fik jeg nemlig produceret 3kg. Kul!!)

  Svar
 • louise madsen

  Written on 1. september 2015

  Grillet skaldyr. Jeg er virkelig en spade til det med madlavning med dyr fra havet, men syntes godt om det når andre laver det

  Svar
 • Irene

  Written on 1. september 2015

  jeg er vild med boller i karry!!! Og det må simpelthen kunne laves, så det ikke kun smager godt, men så det også ser godt ud.
  En enkelt grøntsag eller to, kunne også være super at snige ind i retten!

  Vi ses til food festival! ☺️

  Svar
  • Kim Schulz

   Written on 2. september 2015

   super forslag. Det er også en af mine favoritter 🙂 Vi spiser det forøvrigt med blomkålsris i stedet for almindelige ris, så der kommer pludselig masser af grønsager i retten uden man næsten kan opdage det 😀

   Svar
 • Inge H

  Written on 1. september 2015

  Den perfekte bøfsandwich vil jeg gerne have dit bud på.

  Svar
  • Kim Schulz

   Written on 2. september 2015

   Har faktisk en opskrift på netop dette liggende i kø, men mangler at få skudt et par billeder til den.

   Svar
 • Liv

  Written on 2. september 2015

  Indiske retter, fx saag eller panang curry. Mums filibaba!

  Svar
 • kirsten

  Written on 2. september 2015

  Jeg synes du skal prøve at bage nogle vilde brød på grillen! Det er sådan noget, jeg godt gad være god til. Fx Foccacia eller et langtidshævet brød (har set en opskrift, hvor man laver det i en gryde! Eller evt noget, hvor du bager på en bagesten!

  Svar
 • Anni kahl Nielsen

  Written on 3. september 2015

  jeg kunne godt tænke mig at se en virkelig god opskrift på en grønsagslasagne. Ikke nødvendigvis af den sunde slags uden ost og fløde, men blot med masser af grønsager også.

  Svar
 • Rikke

  Written on 27. august 2017

  Jeg kunne godt tænke mig at du prøvede kræfter med din bedste chili con carne.

  Svar

Skriv et svar

%d bloggers like this: