Disse æggewraps er superlette at lave og kan bruges både som en tortilla og som en almindelig dessert pandekage (alt efter hvordan den krydres). Man kan sagtens spise disse æggewraps selv om man ikke spiser LCHF mad.
Forfatter: Kim Schulz
Opskrift type: Tilbehør
Nok til: 12-14 stk
Ingredienser
8 æg
2 tsk fiberhusk (den gule)
1 dl vand (evt en sjat fløde)
krydderier efter behov
Fremgangsmåde
Pisk æg, vand og krydderier med en stavblender eller lignende
Tilsæt fiberhusk og rør det grundigt ud i æggemassen
Lad det stå ca 10minutter så det begynder at tykne lidt
Steg på en slip-let pande med ganske lidt fedtstof på ved middel varme. på en 21cm pande giver det ca 12-14 tynde pandekager/æggewraps
Pandekagerne skal gerne let kunne vendes med en palettekniv når de har stegt på den ene side
Noter
Skal de bruges som tortilla erstatning kan du krydre med f.eks. salt, paprika og stødt spidskommen. Skal det være til en lækker dessert pandekage, så krydrer du med f.eks. vanilje, citronskal, kardemomme og sukrin.
Recipe by Grill & Kokkerier at https://grillkokkerier.dk/2015/11/03/aeggewraps-det-lette-lchf-alternativ/