Disse syltede rødløg kan laves rigtigt hurtigt og er perfekte som "surt" til alverdens retter. Prøv dem på din bøf, i din salat eller som topping på din hotdog eller burger.
Forfatter: Kim Schulz
Opskrift type: tilbehør
Ingredienser
2 dl æblecider eddike
½dl balsamico
½-1 tsk salt
4 spsk sukrin (eller tilsvarende i anden sødemiddel/sukker)
1-2 lauerbærblade
1 tsk fennikelfrø (eller 1 stjerneanis)
2-4 mellemstore rødløg
Fremgangsmåde
Bland eddike og balsamico, tilsæt fennikel, lauerbærblade, salt og sukrin.
Lad blandingen koge op så sukrin opløses.
Skær rødløg i tynde strimler og lad dem koge med i eddikelagen i 2-3minutter.
Tag blandingen af varmen men lad løgene ligge i lagen imens den køler af.
Kan opbevares i lagen for at give endnu mere smag og forlænge holdbarheden.
Recipe by Grill & Kokkerier at https://grillkokkerier.dk/2015/04/22/lchf-hotdogs-perfekt-til-sommeren/