En lækker cremet tilbehør som er let at lave i en LCHF venlig udgave.
Forfatter: Kim Schulz
Ingredienser
1 lille hokkaido græskar
2 dl fløde (evt mere hvis det bliver for tykt)
1 dl kyllingefond
25g smør (eller mere hvis LCHF)
salt+ friskkværnet peber
Fremgangsmåde
flæk hokkaido og fjern kernerne
skær skallen af græskaret med en skarp kniv.
Skær græskarkødet i tern og put det i en gryde sammen med fløde, fond og et drys salt.
Lad det stå at simre i ca 20minutter til græskar er kogt ud.
Tilsæt smør og kør det hele lindt og cremet med en stavblender
Smag til med salt, peber og evt. lidt frisk timian.
Noter
Cremen bliver rigtigt lækker med et drys chili-flager i. Vil man heller have en suppe, så kan du fortynde med ekstra fløde eller mælk og derved få den lækreste suppe i stedet - prøv den med bacon-drys!!
Recipe by Grill & Kokkerier at https://grillkokkerier.dk/2014/10/16/bagt-torsk-med-hokkaidocreme-en-sjov-udfordring/