hokkaidocreme
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Tid ialt
 
En lækker cremet tilbehør som er let at lave i en LCHF venlig udgave.
Forfatter:
Ingredienser
  • 1 lille hokkaido græskar
  • 2 dl fløde (evt mere hvis det bliver for tykt)
  • 1 dl kyllingefond
  • 25g smør (eller mere hvis LCHF)
  • salt+ friskkværnet peber
Fremgangsmåde
  1. flæk hokkaido og fjern kernerne
  2. skær skallen af græskaret med en skarp kniv.
  3. Skær græskarkødet i tern og put det i en gryde sammen med fløde, fond og et drys salt.
  4. Lad det stå at simre i ca 20minutter til græskar er kogt ud.
  5. Tilsæt smør og kør det hele lindt og cremet med en stavblender
  6. Smag til med salt, peber og evt. lidt frisk timian.
Noter
Cremen bliver rigtigt lækker med et drys chili-flager i.
Vil man heller have en suppe, så kan du fortynde med ekstra fløde eller mælk og derved få den lækreste suppe i stedet - prøv den med bacon-drys!!
Recipe by Grill & Kokkerier at https://grillkokkerier.dk/2014/10/16/bagt-torsk-med-hokkaidocreme-en-sjov-udfordring/