2015 © Copyright

by Kim Schulz

100 indlæg og en lille konkurrence


100 indlæg og en lille konkurrence

Hip Hip Hurra!

Så ramte jeg endelig den milepæl jeg har set frem til længe. Indlæg nr 100 blev min opskrift på Gnocchi med and, fennikel og forårsløg. Det er desværre ikke gået helt så hurtigt som jeg havde håbet på, for min plan var oprindeligt at skrive ca 100 blogindlæg/opskrift pr år. Da bloggen i dag er 1år og knapt 8 måneder, så kan det jo konstateres at dette ikke er nået.

Jeg er dog alt i alt godt tilfreds med hvad jeg har nået på de første 100 indlæg i denne blogs levetid.

Af highlights kan måske nævnes:

De klassiske grill retter for dem som bare vil lave noget lækkert og traditionelt (måske lidt utraditionelt til tider) på grillen:

Hjælp til konkurrence grillere så vi kan få flere glade konkurrencegrillere i Danmark:

Gakkede eksperimenter  så jeg kan få styret min indre ingeniør og få prøvet nogle af alle mine tanker af i praksis:

Kød, kød og kød fordi verden ville være et sørgeligt sted uden godt kød:

Og meget meget meget andet sjov og ballade (se hele oversigten her). Jeg synes jeg er kommet ganske godt omkring og har fordelt det ganske godt på de forskellige genrer inden for grill og køkken kokkerier.

Det har også været en tid med mange gode og spændende spørgsmål og kommentarer her på bloggen og jeg har virkeligt nydt når folk har kigget forbi og skrevet at de har prøvet en af mine opskrifter med mere eller mindre success. Det er den slags der får en til at fortsætte med at grille.

 

En lille konkurrence med fed præmie

I anledning af at jeg nu er kommet til indlæg nr 100 (nåja dette bliver nr 101), så synes jeg da at vi skal have en lille lodtræking/konkurrence.

Vinderen af lodtrækningen vil vinde en superlækker japansk Tojiro grønsagskniv med 37 lag damaskusstål til en værdi af 780kr. Kniven er noget af det skarpeste jeg længe har arbejdet med og jeg foretrækker selv at bruge denne (dog i kokkekniv udgaven) i køkkenet når jeg arbejder.

For at vinde denne lækre kniv, så skal du blot gøre følgende 2 ting:

 1. Tilmeld dig inde på bloggens facebook side hvis du ikke allerede er medlem derinde (du skal bare trykke på “synes om”/”Like” knappen).
 2. I facebook kommentarfeltet nederst på denne side fuldfører du denne sætning i en kommentar: “Min favorit opskrift på grillkokkerier.dk er…..” (har man flere favoritter, så skriv det i en ny kommentar – max 2!).

Den 1. august vil jeg trække lod mellem alle dem som har kommenteret og hvis personen jeg trækker også er inde på bloggens facebook side, ja så har personen vundet den lækre kniv.

Er det ikke simpelt? Spred gerne info om konkurrencen til dine venner og bekendte. Kommer der rigtigt mange kommentarer, så skal jeg nok smide en lille ekstra ting med i lodtrækningen.

en kniv med mange lag

Kim Schulz

Kommentarer (19)

 1. foodfanatic

  Tillykke med de mange indlæg. Ret ambitiøst med 100 indlæg på et år. Selv om der er kommet et par ekstra måneder på, synes jeg, at det er flot.
  Min favorit er naturligvis pekinganden 🙂
  Kh Nadia (som har postadresse i DK, hvis man skulle være den heldige)

  Svar
 2. Pernille

  Tillykke med de 100 indlæg! Lidt sjovt at rende på netop dette indlæg lige i dag, da jeg selv netop i dag er nået på de 100 indlæg på min blog!

  Svar
 3. Christian Hansen

  Jeg synes det er imponerende, at du er nået 100 indlæg på 1 år og 8 måneder!

  Det er lige ved, at du har fortjent en omgang jolly for din inspirende blog!

  /chrsen

  Svar
  • Toftager

   Hov glemte lige

   Min favorit opskrift på grillkokkerier.dk er mørning af kød med syre og enzymer.

   Det var den der oprindelig lokkede mig hertil 🙂

   Svar
  • Kim Schulz

   De fleste skarpe knive kan bruges til at skære sushi med.
   Denne kniv vil ligeledes kunne bruges til sushi, og “grønsagskniv” er alene fordi det er det navn de har valgt at give den da japanere typisk benytter disse knive uden spids til at skære grønsager med.

   Kniven er utroligt skarp, har tyndt blad og holder sig skarp længe.

   Svar
 4. Martin

  Hej Kim.

  Tillykke med de 100. Jeg er ofte inde på din hjemmeside. Jeg kan godt lide at du blander gode opskrifter med tips og tricks omkring teknikker.

  Keep up the good work.

  Min favorit opskrift på grillkokkerier.dk er dit indslag med enzymer og syre som kødmørner.

  Svar
 5. Dennis Kjærsgaard

  Hej Kim

  Tillykke med de 100.
  Den seneste jeg læste var den klare forbedring af den pumpede hamburgerryg, som jeg lavede med stor succes. Så lige nu er det min favorit 🙂

  Svar